'İkinci Fernandao olur'

/ Kaynak: Fanatik
'İkinci Fernandao olur'

SPOR Haberleri  / Fanatik

Feyyaz Uçar, Fenerbahçe'nin hedefindeki Eren Derdiyok'u değerlendirdi.

Feyyaz Uçar, Eren Derdiyok'u değerlendirdi:
“Fenerbahçe’nin Van Persie ve Fernandao gibi iki üst düzey forveti var. Ancak büyük takımların kadrosunda en az 3 golcü olması gerekiyor. Eren Derdiyok’un en önemli avantajı, ligi tanıması ve uyum sorunu yaşamayacak olması. Özellikle ara tranfer dönemlerinde bu, göz ardı edilmemesi gereken bir unsur.”

‘Biçilmiş kaftan’
“Eren Derdiyok, önemli meziyetlere sahip. Mesela futbol zekası yüksek. Topla haşır-neşir olabiliyor. Boşa çıkıyor, savunmanın arkasına etkili koşular yapıyor, gerektiğinde duvar oluyor, isabetli şutlar çekiyor, fizik avantajını kullanıyor. Fenerbahçe’nin şu anda direkt 11 oyuncusu değil de gerektiğinde kulübede de oturabilecek bir golcü aradığını düşünürsek, Sarı-Lacivertliler için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebiliriz. Eren, özellikleriyle Fernandao benzeri bir etki oluşturup, önemli katkı sağlayacaktır.”

‘Rekabet iyice artacak’
“Vitor Pereira, bu transferin gerçekleşmesi halinde zaman zaman çift forvet de oynayabilme şansına sahip olacak. Şu anda Van Persie ile Fernandao arasındaki forma rekabeti daha da kızışacak. Eren Derdiyok her anlamda Fenerbahçe’ye faydalı olacaktır.”

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...