Dünya devi Bruma'nın peşini bırakmıyor!

/ Kaynak: Fanatik
Dünya devi Bruma'nın peşini bırakmıyor!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Real Sociedad forması altında gösterdiği performansla yeniden dikkatleri üzerine çeken Bruma için, Dortmund'un tekrardan devreye girdiği iddia edildi.

Real Sociedad forması altında gösterdiği performansla yeniden dikkatleri üzerine çeken Bruma için, oyuncuyu daha önce de isteyen Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’un sezon sonunda yeniden harekete geçeceği iddia edildi.
İspanyol ve Portekiz basınına yansıyan haberlerde, Real Sociedad’ın 7.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde Alman temsilcisinin yaz transfer döneminde Galatasaray’a teklifte bulunacağı belirtildi.

Bruma'yı takibe almışlardı
Galatasaray'dan İspanyol ekibi Real Sociedad'a kiralanan Portekizli futbolcu Bruma için Dortmund'un, geçtiğimiz mart ayında ilgilendiği iddia edilmişti. Alman basını, Bruma için 'Küçük raket' ifadesini kullanmıştı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...