Van Persie şov başlıyor

/ Kaynak: Fanatik
Van Persie şov başlıyor

SPOR Haberleri  / Fanatik

“Alışma sürecim bitti. Tamamen futbola döndüm” diyen Robin van Persie, Giresunspor karşısında müthiş golleriyle izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Fenerbahçe onu transfer etmek için çok uğraştı. Taraftarlar haftalarca müjdeli haberi bekledi. Sabiha Gökçen Havalimanı’na indiğinde yer yerinden oynadı. Çubuklu formayı sırtına geçirdiğinde bile bu transferin gerçekleştiğine hâlâ inanamayanlar vardı.

Kötü günler bitti
Dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak gösterilen Robin van Persie’nin Sarı-Lacivertliler’e gelişi büyük olay oluşturdu. Ancak sezonun ilk yarısında hem takıma hazır katılmaması hem de çeşitli sakatlıklarla boğuştuğu için kendisinden beklenen ‘müthiş’ performansı sergileyemedi. Zaman zaman çok eleştirildi, yedek kaldı. Belki de kariyerinin en zor dönemlerinden birini geçirmesine rağmen ilk yarıda ligde 6 kez fileleri sarstı. Kayseri’de galibiyeti, Rize’de beraberliği getirdi. İlk derbisinde Beşiktaş filelerini sarstı. Van Persie için kötü günler artık geride kaldı.

Resital sundu
“Bazılarının alışma süreci 1 ay, bazılarınınki 1 yıl sürer. Benim alışma sürecim bitti. Artık tamamen futbola döndüm” diyen Robin van Persie için sezon yeni başlıyor! Giresunspor maçında resital sunan, attığı iki müthiş golle izleyenleri kendisine hayran bırakan Hollandalı süperstar, ligin ikinci devresinde bambaşka bir RvP izletmeye kararlı. 32 yaşındaki forvet, golleriyle lige damga vurmaya hazır. Peki siz hazır mısınız?

Robin Van Persie: Gördüğüm en muhteşem taraftar
Robin van Persie, Giresunspor maçından sonra yaptığı açıklamada taraftarlara övgüler yağdırdı. Hollandalı süperstar, “Avrupa’nın ünlü takımlarında forma giydim. Bu kadar ateşli, takımına bağlı bir taraftar topluluğu görmedim. Fenerbahçe, gördüğüm en muhteşem taraftara sahip. Bana zor günlerimde destek oldular. Ben de onlara gollerle teşekkür edeceğim” ifadelerini kullandı. Uçan Hollandalı, ligdeki şampiyonluk yarışına değinerek, “Beşiktaş ile şanslarımız eşit. Ayrıca Galatasaray’ı da unutmamak lazım. Onların da önümüzdeki dönemde devreye gireceğini düşünüyorum” dedi. Van Persie, Fernandao ile birlikte oynadığı zaman rakiplerin çok zorlandığını belirtti. Tecrübeli forvet sözlerini, “Eskişehir maçıyla zorlu bir periyoda giriyoruz. Hepimiz, mayıs ayında mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” diyerek noktaladı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...