FIFA kapıya dayandı

/ Kaynak: Bugün
FIFA kapıya dayandı

SPOR Haberleri  / Bugün

Büyük mali bunalım yaşayan Bordo-Mavililer, artık kaçınılmaz sonla burun buruna. Futbolcu ve menajer alacakları nedeniyle FIFA ve CAS'a taşınan davaların çoğu kaybedildi. Transfer yasağı artık an meselesi...

Atle­ti­co Mad­rid ve Re­al Mad­rid'e genç oyun­cu­la­rın trans­fer­le­rin­de usul­süz­lük yap­tık­la­rı ge­rek­çe­siy­le FI­FA ta­ra­fın­dan ve­ri­len trans­fer ya­sa­ğı ha­be­ri sı­cak­lı­ğı­nı ko­rur­ken, ülkemizde Trab­zons­por da ya­nı ya­sak­la kar­şı kar­şı­ya. Bor­do-Ma­vi­li ku­lü­be bun­dan ön­ce­ki yö­ne­tim dö­ne­min­de fut­bol­cu ala­cak­la­rı­nın öden­me­me­si, ge­cik­ti­ril­me­si ve fut­bol­cu temsilcilerine öden­me­si ge­re­ken ko­mis­yon­la­rın öden­me­me­si ne­de­niy­le FI­FA ta­ra­fın­dan trans­fer ya­sa­ğı ge­ti­ri­li­yor.

BAŞ­KAN UĞ­RA­ŞI­YOR AMA...
Mus­ta­fa Ya­ta­ba­re ve pek çok ya­ban­cı fut­bol­cu ile me­na­jer­le­ri İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu dö­ne­min­de ya­şa­dık­la­rı pa­ra prob­lem­le­ri­ni FI­FA'nın il­gi­li ku­rul­la­rıy­la CAS'A gö­tür­dü. Bu ihtilaflar­dan pek ço­ğu ku­lüp aley­hi­ne so­nuç­lan­dı ve alı­nan ka­rar­lar res­mi ola­rak teb­liğ edil­di. Ku­lüp baş­ka­nı Mu­har­rem Us­ta, ba­zı fut­bol­cu ve fut­bol­cu tem­sil­ci­le­ri­ni biz­zat ara­ya­rak, bu ka­ra­rın uy­gu­lan­ma­ma­sı için yar­dım­cı ol­ma­la­rı­nı is­te­di. Ku­lüp avu­kat­la­rı da bu ko­nu­da yo­ğun bir te­le­fon tra­fi­ği yü­rü­tü­yor. Fa­kat du­rum iç açı­cı gö­zük­mü­yor. Ya­sak ka­ra­rı­nın şu­bat ayı için­de ku­lü­be teb­liğ edil­me­si ola­sı­lı­ğı yük­sek.

SPOR
Kaynak: Bugün
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...