Son güne kadar Boyko

Son güne kadar Boyko

SPOR Haberleri

Ukraynalı eldivenle anlaşan Orman, alternatif isimler hazır olmasına rağmen son güne kadar Dnipro'dan gelecek cevabı bekleyecek.

Beşiktaş’ta kaleci transferi konusunda uzun süredir devam eden çalışmalar neden bir türlü sonuçlanmıyor? FANATİK açıklıyor...Şenol Güneş’in, ‘Kampa yetişsin’ isteğine rağmen yeni 1 numaranın geliş sürecinin uzamasının arkasından başkanın Boyko ısrarı çıktı! Ukraynalı eldivenle anlaşan Orman, alternatif isimler hazır olmasına rağmen son güne kadar Dnipro’dan gelecek cevabı bekleyecek.

Teknik direktör Şenol Güneş’in ara transfer döneminde takıma yeni bir kaleci alınması gerektiğini bildirmesinin ardından çalışmalara başlayan yönetimin, yaklaşık 2 haftalık süreç geçmesine rağmen bu konuda mutlu sona ulaşamamasının arkasından Başkan’ın planı çıktı. Yeni 1 numara konusunda tercihini Ukrayna ekibi Dnipro’nun başarılı eldiveni Denys Boyko’dan yana kullanan Orman’ın; tecrübeli file bekçisiyle anlaştığı ve ısrarla oyuncunun kulübünü istediği bedele ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiği ortaya çıktı. 

Dnipro 6 milyon Euro istiyor
27 yaşındaki kalecinin takıma kazandırılması konusunda teknik direktör Şenol Güneş’ten de onay alan Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarasının; son olarak bonservisi için 3,5 milyon Euro önerdiği Boyko için 6 milyon Euro’da ısrarcı olan Dnipro’yu gerekirse transfer döneminin son gününe kadar ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

Sevilla devre dışı kaldı
Başarılı kaleciyle bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4,5 seneliğine el sıkışan ve Dnipro’yu ikna etme konusunda başarılı eldivenden de kulübüne baskı yapmasını isteyen Fikret Orman; bu taktikle beraber Ukrayna temsilcisine indirim yaptırmayı planlıyor. Bu kaleci için girişimlerde bulunan İspanyol ekibi Sevilla’nın en fazla 2,5 milyon Euro’ya çıkması sebebiyle La Liga temsilcisiyle Beşiktaş’ı oyuncusu için yarıştırma şansı da kalmayan Sarı-Mavililer’in; yakın zaman içerisinde pazarlık masasına tekrar oturabileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...