Linnes sahne alıyor

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Linnes sahne alıyor

SPOR Haberleri  / iHA

Galatasaray’ın yeni transferi Martin Linnes, yarın Akhisar Belediyespor ile oynanacak kupa mücadelesinde ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Sarı-kırmızılı takımın Norveç ekibi Molde’den kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Martin Linnes, sahne alıyor. Ligde oynanan Medicana Sivasspor maçında antrenman eksikliği sebebiyle forma giyemeyen ve karşılaşmayı tribünden izleyen Linnes, yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Akhisar Belediyespor maçında ilk kez forma giyecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli, Sivasspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Linnes’e Akhisar Belediyespor maçında forma şansı vereceğini dile getirmişti. Kupa maçının ardından ligde oynanacak Osmanlıspor maçında da Norveçli oyuncunun ilk 11’de yer alması bekleniyor.

ASLAN’I KUPADAKİ 5 MAÇI

Kupada E Grubu’nda yer alan ve çıktığı 4 maçta 4 galibiyet elde eden Aslan, grubun 5. maçında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak mücadele 20.45’te başlayacak.

GALATASARAY AKHİSAR’A KARŞI ÜSTÜN

Rakibi ile daha önce 8 maçta karşı karşıya gelen Galatasaray, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti. Rakibine en son 2013-2014 sezonunda 2-1’lik skorla mağlup olan sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 mücadeleden de sahadan galibiyet ile ayrılmasını başardı.

Grubun bir diğer maçında ise yarın saat 14.00’te Kastamonuspor 1966, İzmir ekibi Karşıyaka’yı ağırlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...