Cavanda derbide yok

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Cavanda derbide yok

SPOR Haberleri  / Fanatik

Cavanda, gelecek hafta Avni Aker'de oynanacak kritik Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakacak.

Trabzonspor’da gösterdiği üst düzey performansla sezonun en etkili oyuncularından biri olan Luis Cavanda, Bursaspor karşısında vasattı.

Yeşil-Beyazlılar’da özellikle Sercan Yıldırım’ı durdurmakta zorluk çeken ve geldiği günden bu yana en kötü futbolunu oynayan Cavanda, mücadelenin 67. dakikasında gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü. Başarılı futbolcu, gelecek hafta Avni Aker’de oynanacak kritik Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakacak.

Muharrem Usta yıkıldı

Başkan Muharrem Usta, Bursaspor maçını Timsah Arena’da takip etti. Mücadele öncesinde Orhangazi İlçesi’nde düzenlenen Hamsi Festivali’ne katılan Usta, Bursa’yı da gezmeyi ihmal etmedi. Karşılaşma başlar başlamaz 7 dakikada gelen 2 golle sevince boğulan Usta, sonrasında ise Yeşil-Beyazlılar’ın üstünlüğü ele geçirmesiyle adeta yıkıldı. Muharrem Usta’nın kongredeki rakibi Celil Hekimoğlu da maçı takip eden isimler arasındaydı.

Musa Nizam’dan müthiş gol

Sezon başından bu yana tek bir maçta bile forma şansı bulamayan Musa Nizam, Yusuf Erdoğan ve Mustafa Yumlu’nun sakatlanmasıyla Bursaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıktı. Mücadelede iyi bir performans ortaya koyan Musa, 2. dakikada ise ceza alanının dışından attığı müthiş golle de kalitesini ispatladı. Genç futbolcu dünkü performansıyla sol bekte sıkıntı yaşayan Trabzonspor teknik heyetine alternatif oldu.

Fırtına dışarıda kayıp

Ligde deplasmanda çıktığı son 4 maçta sadece 1 puan kazanan Trabzonspor, bir dış saha maçından daha boynu bükük ayrıldı. Bordo-Mavililer, en son 9. haftada Sivasspor’u 4 Eylül’de 2-0 devirmişti. Öte yandan Bursaspor deplasmanında son 9 mücadelede sadece 1 kez kazanabilen Fırtına, kötü gidişe devam etti. Trabzonspor, 10 maçlık periyotta tek galibiyetini 13 Kasım 2010’da 2-0’lık sonuçla kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...