"Neden sözleşme imzalamıyoruz?"

"Neden sözleşme imzalamıyoruz?"

SPOR Haberleri

Tecrübeli file bekçisi, menajeri aracılığıyla "Prensipte anlaştık, artık bunu imzaya dökelim. Aksi takdirde ben de yoluma bakayım" diyerek acele edilmesini talep etti

Beşiktaş'ta kaleci ve stoper transferi konusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Ukraynalı file bekçisi Denis Boyko'dan siyah-beyazlı yönetime "Elinizi çabuk tutun" mesajı geldi. Beşiktaş ile prensipte anlaşmaya varan ve kulüplerin transferi resmiyete dökmesini bekleyen Boyko, siyah-beyazlı yönetime haber yolladı. Pazar günü Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğlu'na ulaşan ve bir görüşme yapan Boyko'nun menajerinin, "Prensipte anlaştık, bunu imzaya dökelim. 3.3 milyon euro'luk bonservisi kabul ettiler. Ancak transfer için zaman vermezsek bu işten vazgeçtik diyebilirler. Geç kalmayın, Boyko huzursuzlanıyor. Bu iş yatabilir" diyerek konunun uzatılmamasını istedi. 

Neto ve Kalinic bekliyor 
Beşiktaş yönetimi oyuncuyla yıllık 800 bin euro karşılığında, kulübü Dnipro ile de 3.3 milyon euro'ya prensipte anlaşmıştı. Ancak tüm imza yetkisini elinde bulunduran Ukrayna ekibinin Başkanı Igor Kolomoyskyi'nin bir süredir ortalarda bulunmaması, bu transferin sonuçlanmasına engel oluyor. Bu arada başkan Fikret Orman'ın diğer alternatifleri de değerlendirdiği, İtalya ve Hırvatistan'dan haber beklendiği ifade ediliyor. Juventus'tan Neto ile halen görüşme aşamasında olan Beşiktaş'ın İtalyan kulübünün kabul etmesi halinde Neto'yu da takıma katması sürpriz olmayacak. Bunun dışında Hajduk Split'in 25 yaşındaki Hırvat file bekçisi Lovre Kalinic için Beşiktaş, 2 milyon euro bonservis ücreti önerirken İtalyan ekip Lazio da oyuncuyu transfer etmek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...