Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yoğun bakımdayız

Yoğun bakımdayız

SPOR Haberleri

"Trabzonspor yoğun bakımda. Yoğun bakımdaki bir hastayı yalnız Allah hemen yürütebilir. Biz kulübü ayağa kaldıracağız. Ama biraz sabır ve süre gerek"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Bursaspor karşısında alınan 4-2'lik yenilgi sonrası gelen eleştirilere, "Trabzonspor yoğun bakımda. Bir anda düzelme kimse beklemesin" karşılığını verdi. Takımın içinde bulunduğu bugünkü durumun acele kararlar verilerek hoca ve onlarca oyuncu değişikliğiyle ortaya çıktığını belirten Usta, "Bu bir iflas noktasıdır. Elde olağanüstü sayıda oyuncu olmasına rağmen oyuncuların uyumu, belirli alanlarda oyuncu eksikliği, takımın kimyasının bozuk olması derin bir buhran içinde olunması nedeniyle çöküş yaşanmaktadır" dedi. 

Yeni hocaya da aynısı olacak
Akşamdan sabaha aldığımız bir kararla yeni bir teknik direktör getirdiğimizi düşünelim. İki maç sonra aynı şeyler onun için de söz konusu olacak. Sorun teknik değil. Biz de transfer yapmasını biliriz ama oyuncuların parasının ödenmediği bir yerde transfer yapmak ne kadar mantıklı? Siz aldığınız oyunculara parasını, kulüplere bonservislerini ödeyemiyorsunuz. Milyonlarca dolarlık borç var. Bunları ödemeden hâlâ oyuncu almakla hangi sorun çözülecek?

Başka yüzümü görecekler
Başkan Muharrem Usta, bundan sonra farklı yüzünü göstereceğini belirterek şöyle konuştu: "Bu markanın altında savaşmayanlarla bu gayrete katılmayanlarla bu 2.5 yıllık yolculuğa destek sağlamayacak olanlarla, bizi anlamayanlarla bu yolculuğu yapmayacağız. Bundan sonra takım ve kulüp benim başka bir yüzümü görecek, maalesef görecek. Çünkü Trabzonspor markası altına sığınanlar kaybetmeyi içine sindiremezler. Onun için de bunların gereği çok şiddetli bir şekilde yapılacaktır." Usta, teknik direktör konusunun da en kısa sürede adını koyacaklarını belirtti.

Sorun transfer değil
Bazen bir-iki bölgeye transfer yapmayı düşünüyoruz. Ancak bu şartlara baktığımızda sorunun transfer olmadığını düşündüğüm için yapmayı düşündüğümüz forvet ve sol bek transferini bile yapmamanın doğru olup olmadığını tartışıyoruz. Belki de hiç bir transfer yapmadan bu sezonu elimizdekilerle derleyip toparlayacağız. Gelecek seneye bizimle gerçekten yolculuk yapmayı bilen, Trabzonspor markasının değerini kavrayan, mağlubiyeti içine hiçbir zaman sindiremeyen gerçek Trabzonsporlular'la biz bu yolculuğa çıkmak istiyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...