Mandıralı göreve

Düzenleyen:
Mandıralı göreve

SPOR Haberleri

Lucescu’dan olumsuz cevap alan bordo-mavililer, Hami Mandıralı ile sezon sonuna kadar anlaştı

Bordo-mavili yönetim, Karadeniz Fırtınası’nı yeniden ayağa kaldıracak planlarını Bursaspor yenilgisi sonrası devreye sokmaya başladı. Mircea Lucescu’dan olumsuz cevap alan Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim, Şota Arveladze’den sonra göreve getirdiği Sadi Tekelioğlu’na teşekkür ederek, eski futbolcusu Hami Mandıralıoğlu ile anlaşmaya vardı. Bordo-mavili kulüpten bu konuda resmi açıklama yapılmazken, Trabzonspor'un Tekelioğlu'nun yerine eski efsane oyuncusu ve teknik direktörü Hami Mandıralı ile yeniden anlaşmaya vardığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Buna göre Trabzonspor yönetimi, Mandıralı'dan ilk görüşmede geleceğe yönelik planlama ve sezon sonuna kadar tek yetkili olarak çalışmasını istedi. Genç teknik adam, bu teklife prensipte olumlu cevap verdi, ancak gelecek sezon konusunda henüz anlaşma sağlanamadı.
Tek pürüz yabancı!
Yönetim, gelecek sezon takımın başına yabancı teknik adam getirilmesi halinde Mandıralı'ya birinci yardımcılığı önerdi. Mandıralı gelecek sezon için düşünme payı istedi. Kulüp Başkanı Usta ve yönetim kurulu, Mandıralı'nın vereceği cevaba göre durumun netlik kazanacağı ifade edildi. Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklar ise Mandıralı ile her konuda anlaşmaya varıldığını, kendisinin tam yetkili kılındığını ve görüşmenin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildireceği ileri sürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...