Bursa camiası kenetlenmeli

Düzenleyen:
Bursa camiası kenetlenmeli

SPOR Haberleri

Bursaspor'un çiçeği burnunda başkanı Ali Ay'a tebrik yağıyor.

Web.tv İcra Kurulu Başkanı ve eski yöneticilerden Murat Yanıklar, Özlüce Tesisleri'nde Ay'ı makamında ziyaret edip destek sözü verdi. Yanıklar, Bursaspor'a yapmış olduğu futbol okulu sponsorluğunun devam edeceğini söylerken kulübe destek için Timsah Arena'dan bir loca satın alacağını ifade etti. Bursaspor'un ekonomik yönden çok ciddi şekilde paraya ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Ali Ay da, "Haziran ayı sonu itibariyle günü yakalayabilmemiz için 170 milyon TL geriden geliyoruz. Şehir olarak takımın etrafında birleşmeli ve bir sinerji oluşturmalıyız" dedi. 
Kimse eli boş gelmesin!
Loca alma sözü veren Murat Yanıklar'a teşekkür eden Başkan Ay, "Bütün arkadaşlarımıza, dostlarımıza, sanayici ve işadamlarımıza aynı Murat kardeşimiz gibi davranmalarını ve onların da loca ve kombine almalarını özellikle istirham ediyorum. Bursaspor'un buna ihtiyacı var. Allah tüm sanayicilerimizin böyle Bursasporlu olmasını nasip etsin. Çünkü gerçekten ihtiyacımız var.  Kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi. Yanıklar da yeni yönetimle birlikte Bursa'da karamsar havanın dağıldığını söylerken, "Başkanımızı ziyarete gelenler eli boş gelmesin. Gerçekten Bursaspor'un desteğe ihtiyacı var" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...