Beşiktaş'ın Gökhan Töre için çılgın planı

Beşiktaş'ın Gökhan Töre için çılgın planı

SPOR Haberleri

Gökhan Töre'yi isteyen kulüplerden biri de Atletico Madrid. Bu ara transfer döneminden sonra 2017 Haziran'a kadar yasaklı olan İspanyollar, işi hemen bitirmek için Beşiktaş'a 15 milyon euro önerdi. Siyah-Beyazlılar ise “Şimdi satalım ama sezon sonuna kadar bize kiralayın” dedi

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, Dnipro’nun kaleci Denys Boyko, Getafe’nin stoperi Alexis Delgado’nun yanı sıra Spartak Moskova’nın sağ kanadı Aras Özbiliz’i kadrosuna kattı. 

Kaleci ve stoper arayışları bilinen Siyah-Beyazlılar’ın sürpriz Aras hamlesi ise kafaları karıştırdı. 

GiZLi HAMLE YAPILDI
Yönetimin, sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunan Gökhan Töre’nin yerine 25 yaşındaki oyuncuyu monte etmek için bu transferi yaptığı yorumları ağırlık kazandı.
Aras’ın ‘iyice pişsin gelsin’ anlayışıyla sezonun ikinci yarısında Vallecano’ya kiralanacak olması da bu ihtimali kuvvetlendirdi.Yönetimin Töre için çarpıcı bir planı olduğu ortaya çıktı. 24 yaşındaki oyuncuyu isteyenler arasında İspanyol ekibi Atletico Madrid de var. Ne var ki FIFA tarafından iki dönem transfer yasağı getirilen İspanyol ekibi, şu andaki ara transfer dönemi sonrasında 2017 Haziran’a kadar oyuncu alamayacak. 

BiR TAŞLA iKi KUŞ
Töre’yi şimdi bitirmek isteyen Atletico’nun 15 milyon euro önerdiği öğrenildi. Beşiktaş ise “Şimdi satalım ama sezon sonuna kadar bize kiralayın” teklifinde bulundu. Böylece Töre hem sezon sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek hem de takımına 15 milyon euro bonservis kazandıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...