Burak veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Burak veda etti

SPOR Haberleri  / Sabah

Burak Yılmaz ile Galatasaray'ın yolları ayrılıyor.

İngiliz ekibi sezon başında sarı-kırmızılıların kapısını çalmış ve 8 milyon Euro yazılı teklifini 10 milyon Euro'ya yükseltebileceğini sözlü olarak ifade etmişti. West Ham'ın Burak için ayırdığı bütçe ise senelik 3.5 milyon Euro'dan 4 sezon için 14 milyon Euro idi. Ancak hem Burak gitmek istemedi hem de forvet alamayan Cimbom satmaya yanaşmadı. Bu ara transfer döneminde işler değişti. UEFA'nın ciddi yaptırımı ile karşı karşıya kalan Aslan Burak'ı satmaya hazır. Sarı-kırmızılı taraftarlarla arası iyice gerilen milli forvetin de aklı karışık. West Ham, Cuma günü bir menajer aracılığıyla Burak'ı tekrar transfer etmek istediklerini Galatasaray'a bildirdi. İki kulübün pazartesi günü masaya oturacağı bildirildi. 

KALIRSA FEDA DİYECEK! 
West Ham'ın bu transfere 17 milyon Euro bütçe ayırdığı ortaya çıktı. Burak'a 3.5 yıl için 10 milyon Euro önermeyi düşünen İngiliz ekibi, Galatasaray'a ise 7 milyon Euro bonservis teklif edecek. Pazarlığın nasıl sonuçlanacağı merak konusu... Bu arada G.Saray yönetimi kalması halinde Burak'ın ücretinde indirime gidecek. Öte yandan Burak'a yakın çevreler golcü oyuncuya Çin'den de cazip tekliflerin geldiğini vurguladı. 

BİR İKİ GÜN İÇİNDE NETLEŞİR
Burak Yılmaz, transferiyle ilgili "West Ham'la görüşmelerimiz sürüyor. Ufak detaylar kaldı. Transferim bir iki gün içinde netlik kazanır" dedi.

TREND TOPİC OLDU
Burak 'ın attığı gol sonrası tribünlere el sallaması bir veda olarak yorumlandı. Sosyal medyada gündeme oturan bu sevinç, Twitter'da da Türkiye'de en çok konuşulan konular arasına girip trend topic oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...