Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kapustka'ya vize çıktı

/ Kaynak: Fanatik
Kapustka'ya vize çıktı

SPOR Haberleri  / Fanatik

Sarı-Kırmızılı kulübün scout ekibi tarafından teknik heyete önerilen 19 yaşındaki Polonyalı sol açık Bartosz Kapustka'ya, Mustafa hocadan tam not geldi. Kolları sıvayan yönetim, hafta içinde Krakow'a gidiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, rotayı Polonya’ya çevirdi. Sarı-Kırmızılı kulübün scout ekibi tarafından önerilen 19 yaşındaki sol açık Bartosz Kaputska’ya, teknik direktör Mustafa Denizli tam not verdi. Polonyalı futbolcuya onay çıkması üzerine Galatasaray Yönetimi kolları sıvadı. Genel sekreter Fatih İşbecer, bu hafta Krakow’a giderek, Kaputska’nın kulübüyle masaya oturacak. Ülkesinde Cracovia Krakow takımının formasını giyen genç yetenek, bu sezon 18 lig maçında 2 gol 9 asistlik bir performans ortaya koydu

3 milli maç, 2 gol
Zaman zaman sağ kanatta ve forvet arkasında da görev yapabilen Kaputska, Polonya Milli Takımı formasını 3 kez giyerken, 2 gol atma başarısı gösterdi. 1.79 boyundaki genç futbolcunun piyasa değeri 1.5 milyon Euro civarında ve kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...