TFF kriter koymalı

/ Kaynak: Fotomaç
TFF kriter koymalı

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Beşiktaş'ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, derbi maçının tatil edilmesiyle ilgili "Futbol Federasyonu'nun da bundan sonra statlardaki teknik şartların çok daha iyileştirilmesi için bazı kriterler koyması lazım" dedi.

Önce pazar günü oynanamayan Trabzonspor müsabakasına değinen Metin Albayrak, şunları söyledi:

"Statta pazar günü öğle saatlerinden itibaren kar temizleme çalışmaları başladı. Görüş mesafesi olmadığı için saat 17.00'ye kadar o çalışmalar aralıklı olarak devam etti. Hakemler denedi, ancak sonunda yoğun kar yağışı nedeniyle federasyon maçı erteledi."

"Kriterler konulmalı"
Beşiktaş Kulübü'nün olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen 2 müsabakasının oynama tarihinin henüz belirlenmediğini belirten Metin Albayrak, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Ertelenen maçlar için Futbol Federasyonu planlamasını yapacak. Biz de o çerçevede bekliyoruz. Bilindiği gibi artık meteoroloji, günümüzde çok iyi tahminlerde bulunuyor. Futbol Federasyonu'nun da bundan sonra bence daha hassas ve dikkatli olması lazım. Dünyada her yerde bu hava şartları olabiliyor. Amerika'da mesela Amerikan futbolu için verilen bir haftalık hava tahmini sonrası o haftayı oynatmayabiliyorlar. Türkiye'de bu kadar önemli ve büyük olan spor ve futbol endüstrisinde artık federasyonun da takımlara statlardaki teknik şartların çok daha iyileştirilmesi için bazı kriterler koyması lazım."

"Biz gayet iyi ve moralliyiz"
Beşiktaş'ın puan cetvelinde maç eksiğiyle Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde yer almasının siyah beyazlı takımda negatif bir havaya sebep olduğuna ilişkin yorumları da değerlendiren Metin Albayrak, şöyle devam etti:
"Bizde öyle bir şey yok. Biz gayet iyiyiz, moralliyiz. Oynamadığımız 2 tane maç var. O maçları oynasak kazanıp yine lider durumunda olacaktık. Onun için bunun bize yapmış olduğu herhangi bir negatif bir etkisi yok, gayet iyiyiz.
Metin Albayrak, hava şartlarının iyileşmesiyle akşam saatlerinde kentten ayrılmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...