Krize izin yok

Düzenleyen:
Krize izin yok

SPOR Haberleri

Rize maçında yedek kalınca gole bile sevinmeyen Robin van Persie’ye Başkan Aziz Yıldırım'dan uyarı geldi

Robin van Persie, sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Rize maçında yedek soyunmayı içine sindiremedi. Yedek kulübesinde asık suratla oturan, Fernandao'nun gollerine tepkisiz kalan Hollandalı, mutsuzluğunun sebebini açıklarken, yeni bir krize davetiye çıkardı. "Sakat olmadığım sürece sahada olmak istiyorum" diyen RvP, Pereira'ya "Ben Fenerbahçe'ye atacağım gollerle katkı sağlamak için geldim. Kulübede oturmayı sevmiyorum" mesajı yolladı.
Ancak daha önce yaşanan RvP krizinden tecrübe edinen Başkan Aziz Yıldırım anında duruma el koyarak, Hollandalıya ayar verdi. "Bu takımın patronu Vitor Pereira" hatırlatmasında bulunan Yıldırım, "Biz hocanın tercihlerine asla karışmayız ve sorgulamayız. Kimin oynayacağına, kimin yedek oturacağına o karar verir. Tüm futbolcular da hocanın kararlarına saygı duymaya mecburdur" çıkışını yaparak Van Persie'yi susturdu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...