Trabzonspor’a kar bereketi

Düzenleyen:
Trabzonspor’a kar bereketi

SPOR Haberleri

Kar yağdı, maç ertelendi, sakatlar iyileşti, bordo-mavililer kenetlenip, morallendi ve şimdi kupa maçını bekliyor.

Karadeniz Fırtınası, yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Beşiktaş maçından doğan boşluğu büyük fırsata dönüştürdü. Yeni teknik direktör Hami Mandıralı, bu sürecin bordo-mavili takımdaki kaynaşma için önemli olduğunu söylerken, “Süreç, her anlamda Trabzonspor’a yaradı. Sakatlığı geçen Özer Hurmacı forma bekliyor, takımda moraller düzeldi eski-yeni kaynaşması gerçekleşti ve camiaya yeniden özgüven hâkim oldu” diye ümitli konuştu.
Mandıralı, ertelenen Beşiktaş maçı için, “İyi hazırlanmıştık, oynasak, kazanabilirdik ama kar buna izin vermedi” dedi. Trabzonspor için sıkıntıların geride kalacağı ve güzelliklerin yaşanacağı farklı bir dönem başlayacağını söyleyen Mandıralı, “Kupadaki Gaziantepspor maçına daha moralli ve güçlü gireceğiz. Bu lige dönüşümüzü de olumlu etkileyecek" diye konuştu.
Güray Vural harekâtı!
Trabzonspor Muhammet Demir'in ardından Akhisarlı sol kanat oyuncusu Güray Vural'ı da renklerine bağlamak üzere. Güray’ın transferinde son aşamaya gelindiğini belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Güray, Trabzonspor’da oynamak istiyor, kulüpler arasında pürüz kalmadı gibi, yakında sonuçlanır" dedi. Ege temsilcisi, bu oyuncuya karşılık Trabzonspor'dan Soner ve Alper'i istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...