Derbinin büyük sırrı

Düzenleyen:
Derbinin büyük sırrı

SPOR Haberleri

Portekizli çalıştırıcı futbolcularına eşleri ve çocuklarından mesaj içeren sürpriz bir video izletti

Derbi başlar başlamaz müthiş bir hırsla Beşiktaş'ın üzerine saldıran F.Bahçe'nin bu futbolunun arkasından ince bir zeka ürünü çıktı. Vitor Pereira derbi için özel bir cd hazırlattı. Portekizli teknik adam bütün futbolcuların eşlerini arayarak hem kendilerinden hem de çocuklarından bu maç için mesaj vermelerini istedi ve, "Eşlerininize benim bu istediğimi asla söylemeyin, onlara sürpriz yapacağım" dedi. Pereira bütün futbolcuların evine kamera gönderdi. Eşler bu maç için “90 dakika sahada canınla mücadele et. Ölümüne oyna”, “Benim için bu maçı kazan”, “Bana en güzel hediyem bu maçı kazanmandır” derken çocuklar da babalarına “Baba benim için gol at”, “Bu maçı kazanalım okulda havam olsun”, “Baba gol at okulda hava yapayım”  gibi sözler söyledi. Alves'in eşi ve çocuğu, "Akşam eve derbi zaferi kazanmış olarak gel", Nani'nin konuşmayı yeni öğrenen oğlu "Baba gol", Diego'nun ailesi "90'a vur", Volkan Şen'in ABD'deki eşi ve çocuğu "Bizim için gol at", van Persie'nin karısı "Gol atmazdan salonda uyursun", Alper'in anne ve babası, "Bizi hep gururlandırdın. Yine yapacağından eminiz" şeklinde mesajlar verdi.
Futbolcuların gözleri doldu
Pereira bu mesajlardan oluşan görüntüleri özel olarak Fenerbahçe TV’de hazırlattı. Maç için takımı Samandıra Tesislerinde toplantı odasına çağıran Pereira “İlk kez bir derbi maçı öncesi ben konuşma yapmayacağım. Bu maçın önemini zaten biliyorsunuz. Ben artık konuşmayacağım ve susacağım. Bu videoyu izleyin ona göre konsantre olun ve maça çıkın” dedi. Ve klip dev ekranda gösterilirken futbolcular eşlerinden ve çocuklarından gelen mesajları izledi, duygusal anlar yaşandı ve bazı futbolcuların gözlerinin dolduğu gözlendi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...