Yıldızlı gece

Düzenleyen:
Yıldızlı gece

SPOR Haberleri

Euroleague'de fırtına gibi esen sarı-lacivertliler bu sezon 4. defa karşılaştığı Sırp rakibini yine eli boş gönderirken evindeki galibiyet serisini 17 maça çıkardı

Fenerbahçe'nin Euroleague'deki etkileyici performansı devam ediyor. Sahasında Kızılyıldız'ı 72-65'le deviren sarı-lacivertliler hem TOP 16 E Grubu'ndaki liderliğini sürdürdü, hem evindeki galibiyet serisini 17 maça çıkardı, hem de Sırp rakibini bu sezon 4. defa mağlup etti. Obradovic'in öğrencileri maça tutuk başladı. Temsilcimiz Miller ve Zirbes’i durdurmakta zorlanınca çeyreği 18-14 geride tamamladı.İkinci periyotta Kızılyıldız'ın etkinliği Simonovic ve Miller'la devam edince Fenerbahçe soyunma odasına 34-25 geride girdi. Sarı-lacivertliler ikinci yarıya tam anlamıyla fırtına gibi girdi. Datome ve Bogdanovic’in üst üste sayılarıyla 40-36 öne fırlayan Fenerbahçe, çeyreği de 49-40 önde tamamladı.

Kontrolü kaptırmadı
Temsilcimiz üçüncü  periyotta rakibine 24-6'lık üstünlük kurdu. Mücadelenin son çeyreğinde oyunun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe, 35. dakikada Malih Mahmutoğlu'nun isabetiyle farkı çift hanelere çıkardı: 57-47. Sarı-lacivertliler rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve sahadan 72-65 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe gruptaki 8. galibiyetini elde ederken, Kızılyıldız Telekom 4. mağlubiyetini aldı. Öte yandan, maç öncesi taraftarlar Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'in 56. yaş gününü kutladı.  Sarı-lacivertliler gruptaki 10. maçında gelecek hafta sahasında ikinci sıradaki Lokomotiv Kuban'ı misafir edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...