Kâbustan uyanma vakti

Düzenleyen:
Kâbustan uyanma vakti

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer bugün 135 günlük deplasman fobisini yenmek ve kötü gidişe ‘dur’ demek için sahaya çıkacak

Tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor bugün Torku Konyaspor'la deplasmanda çok kritik bir maç oynayacak. Süper Lig'de son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla düşme hattına çok yaklaşan ve 14. sırada bulunan bordo-mavililer kötü gidişe son vermek için sahaya çıkacak. Süper Lig'de 135 gündür deplasmanda kazanamayan Trabzonspor, galibiyet hasretine Torku Konyaspor karşısında son vermek istiyor. Bordo-mavililer, bu sezon dış sahada 12 maçta sadece 3 galibiyet alıp önemli puanlar kaybetti.  Sadi Tekelioğlu'nun ayrılmasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı ise kupada ve ligde oynadığı 6 maçtan 1 galibiyet elde etti. Mandıralı, Torku Konyaspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılması halinde deplasmanda ilk galibiyetini alarak bordo-mavililerin hasretine son verecek. 

Trabzon’da 7 eksik
Trabzonspor'da kritik Torku Konyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Aykut Demir, Salih Dursun, Cavanda ve Erkan Zengin'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Onur Kıvrak, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Mehmet Ekici ve Güray Vural bugün Torku Konyaspor maçında oynayamayacak. Takımla çalışmalara başlayan Cardozo ile kart cezaları biten Douglas ve Özer Hurmacı ise şans verilmesi halinde forma giyebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...