Şehir efsanesi

Düzenleyen:
Şehir efsanesi

SPOR Haberleri

Kâbus gibi bir sezon geçiren G.Saray, Başakşehir karşısında TT Arena’da ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. Protestolar altında çıktığı devrede Yasin’in iki golüyle ayağa kalkan Cimbom, Visca’nın ikinci golüyle tekrar geriye düştü. Tartışmalı penaltı kararı sarı-kırmızılıları ipten aldı

Hafta içinde hocası Mustafa Denizli'nin istifasıyla sarsılan Galatasaray, elinde kalan tek hedefi Avrupa'dan iyice uzaklaşıyor. Çok kötü bir sezon yaşayan sarı-kırmızılılar kâbustan Medipol Başakşehir maçında da uyanamadı ve Avrupa Ligi'ndeki en önemli rakiplerinden biri karşısında 2 puan kaybetti: 3-3. Yetersiz kadrosundan muzdarip olan Aslan, Muslera, Chedjou, Carole, Sabri, Bilal ve Sinan'ın da sakatlıkları eklenince evindeki maçta bile favori olarak görünmüyordu. Rakip hem kadro hem de son haftalardaki formuyla kendisinden daha güçlüydü. 
Batdal farkı 2'ye çıkardı
Visca henüz 5'te ağları sarstı. G.Saray golün ardından devre sonuna kadar topa sahip olmasına rağmen rakibini zorlayamıyordu. Taraftarların ayağına baktığı Sneijder ve Podolski adeta geziniyordu. Umutsuz bir vaka olan ve 2016'da kaleyi bulan bir şut bile çekemeyen santraforu 'geleneğini' sürdürüyordu. İlk yarıda taraftarlar sadece Yasin'in çizgiden çıkarılan kafa şutunda heyecanlandı. Devrenin sonunda sahneye çıkan Mehmet Batdal, kaleci Cenk'in hatasının da yardımıyla farkı 2'ye çıkardı: 2-0.
Selçuk perdeyi kapadı
55 bin kapasiteli stattaki 13 bin kişinin protestoları altında başladı ikinci yarı. Başakşehir 54’te 5'e 2 yakaladığı pozisyonu değerlendiremeyince cezayı Yasin kesti: 2-1. Beklenmedik anda gelen gol de Galatasaray'ı hareketlendiremedi. Taraftarlar umudu 64'te kesti ve tribünler terkedilmeye başlandı. Ama pes etmeyen biri varsa o da Yasin'di. Geçen sezonun yıldızı 71'de skoru eşitledi: 2-2. Yasin'in tek başına savaşı takımı ateşledi ama perdeyi açan Visca'nın 82'deki golü TT Arena'yı sessizliğe gömdü. Hakem Serkan Çınar'ın 87'deki tartışmalı kararıyla kazanılan penaltıyı gole çeviren Selçuk İnan, Galatasaray'ın çok kötü bir oyun sergilediği maçtan 1 puan çıkarmasını sağladı: 3-3.

Şehir efsanesi

Umut kaleyi buldu!

Bu sezon ligin ikinci yarısında adeta duran Umut Bulut, 2016'da kaleyi bulan ilk vuruşunu Başakşehir karşısında gerçekleştirdi. Ceza sahasında yapılan ortada defans oyuncularına rağmen arkası dönük ilginç bir dokunuş yapan Umut'un vuruşu kaleci Volkan'da kaldı. 

Şehir efsanesi

UMUT ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Trabzonspor maçında yaptırdığı penaltıyla Arena'da çıkan 4 kırmızı kartın ateşleyicisi olan Umut Bulut, dün de Başakşehir'i isyan ettirdi. Umut'un kendini yere attığını düşünen Başakşehir'in oyuncusu Yalçın Ayhan, penaltı kararı sonrası burnuna tampon yaptırmak için saha kenarına gelen Umut'a "Yaptığın ayıp değil mi, penaltı olmadığını hakeme niye söylemiyorsun" siteminde bulundu. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...