Dertler derya

Düzenleyen:
Dertler derya

SPOR Haberleri

Tam bir kriz sezonu geçiren G.Saray için Başakşehir maçında protestolarla çöküşün resmi çizildi. İstifa etmeyeceğini söyleyen Başkan Özbek'i çok zor bir süreç bekliyor

Kulüp tarihinin en sıkıntılı zamanlarından birini geçiren Galatasaray'da, dertler giderek artıyor. Ligde yokları oynayan, Avrupa sahnesinden silinen, UEFA'dan ceza alan, maddi problemlerle boğuşan sarı-kırmızılılar, Başakşehir maçında taraftarın tokat gibi protestosuna uğradı. Olumsuzluklar karşısında uzun bir süre sabırlı bir tavır sergileyen Galatasaray taraftarı, pazar günü patlama yaşadı. Çalkantılı günler geçiren ve taraftarını da küstüren sarı-kırmızılılar Arena'daki 3-3'lük sonuç sorası haftayı Konyaspor'un 5, Başakşehir'in iki puan gerisinde kapattı. UEFA tarafından verilen 1 yıllık cezayı çekmesi için bu sezon Avrupa'ya katılma hakkı kazanması gereken Galatasaray, Konya ya da Başakşehir önüne geçemezse sadece Türkiye Kupası'na ümit bağlayacak.
‘Göreve yeni gelmiş gibi...’
Bir yandan mali problemlerle uğraşan yönetim ise görev verdiği altyapı hocası Orhan Atik'in yerine yeni bir teknik direktör getirip getirmemek konusunda kararsız kaldı. Zor süreçte başkan ve yönetimin üzerindeki stres artarken, çok kritik bir dönemece giren sarı-kırmızılılar, eğer ki Avrupa hakkı kazanamazsa her şey tamamen yerle bir olabilir. Öte yandan camiadan gelen yoğun muhalefete ve taraftar protestosuna rağmen, Dursun Özbek istifa etmeyeceğini belirtti. Sarı Kırmızılı kulübün başkanı, sadece futbol takımının bu sezonki başarısızlığı yüzünden görevi bırakmayacağını yönetici arkadaşlarına bildirerek "Göreve yeni gelmiş gibi şevk ve aşkla çalışmaya devam edeceğiz" mesajı yılladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...