‘Kimse başını öne eğmesin!’

Düzenleyen:
‘Kimse başını öne eğmesin!’

SPOR Haberleri

“Kim ne derse desin bu takımın başında Hami Hoca var. Bu takımı birlikte ayağa kaldıracağız. Sizden tek isteğim birlikte hareket etmeniz”

Trabzonspor, T.Konyaspor'a da yenilerek kötü gidişini sürdürürken Başkan Muharrem Usta, umudunu koruyor. Konya dönüşü uçakta takıma yönelik bir konuşma yapan Usta hem moral verdi, hem de uyarılarda bulundu. İki konuya dikkat çekmek istediğini söyleyen Usta, "Bütün takımlar bazen çok kötü süreçlerden geçebilir. Biz de böyle bir süreçten geçiyoruz. Kaybettiğimiz için kimsenin buradan üzülerek gitmesini istemiyorum. Kim ne derse desin bu takımın başında Hami Hoca var. Bu takımın içeresinde sizler varsınız, cezalılar var, sakatlar var. Ben de bu takımın başındayım. Kimse başını öne eğmeyecek. Ben teknik ekibin arkasındayım. Onlar sizin arkanızda. Biz bir aileyiz" dedi. 
Önce iyi arkadaşlık
Torku Konyaspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Usta, "Ancak bir şeye üzüldüm. Bunun bu hafta ortadan kalkmasını istiyorum. Benim her şeyi fark ettiğimi sizler bilirsiniz. Aile içinde arkadaşlığın iyi olmayacağı bir durumu ben asla kabul etmiyorum. Bu dakikadan sonra bunu zedeleyecek en ufak davranışı görmek istemiyorum. 3 tane kritik maça çıkacağız. Gülmeyen yüz, arkadaşa uzatılmayan bir el, sırt sırta vermeyen bir takım olmayacağız. Sadece sizden bunu istiyorum. Herkes bu konuda söz versin. Kimsenin endişesi olmasın bu takım ayağa kalkacak. Beni lütfen bundan sonra aynı konuda konuşmak zorunda bırakmayın" ifadelerini kullandı.  
 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...