İşte Galatasaray'ın yeni hocası

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
İşte Galatasaray'ın yeni hocası

SPOR Haberleri  / Milliyet

Uzun yıllar Galatasay'da forma giyen ve bir dönem teknik direktörlük yapan efsane isim Bülent Korkmaz yuvaya geri dönüyor

Üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle Mustafa Denizli ile yollarını ayıran, daha sonra altyapı antrenörlerinden Orhan Atik'i göreve getiren Galatasaray, şimdi de eski hocası Bülent Korkmaz ile anlaşma zemini arıyor.

BÜLENT ÜNDER'İN YANITI OLUMSUZ OLDU

Sarı-kırmızılıların en uygun isimle sezonu tamamlama düşüncesi nedeniyle çeşitli isimlerin kapısı çalındı. Ancak geleceğe dönük planlarını 9 hafta sonrasında yapmayı hesaplayan Galatasaray Yönetimi, takımı sezon sonuna taşıyacak hocayla bir türlü anlaşamadı.

İlk düşünülen, Terim'in yardımcılığı sırasında birçok başarıya katkısı bulunan Bülent Ünder oldu. Ünder, başkan Dursun Özbek ile görüştü ve bir gün içinde cevabını vereceğini iletti. Bülent Hoca, dün yönetime yanıtını iletti: Olumsuz...

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...