Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim'den Volkan Demirel kararı

Düzenleyen:
Terim'den Volkan Demirel kararı

SPOR Haberleri

A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, Kazakistan maçında taraftarlara kızıp sahayı terkeden Volkan Demirel'i, uzun bir aradan sonra yeniden Milli Takım'a davet edeceği iddia edildi.

Kazakistan maçında taraftarlara kızıp eldivenlerini çıkararak eve giden Volkan Demirel'e milli takım kapıları yeniden açıldığı öne sürüldü.
 
Kamp kadrosuna alınıyor
Fotospor'un haberine göre; Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim performansından etkilendiği Volkan Demirel'i, İsveç ile Antalya'da oynanacak hazırlık maçının kadrosuna alma kararı verdiği belirtildi.

Babacan ve Harun da kadroda
Gelecek hafta Salı veya Çarşamba günü açıklanması beklenen milli takım kadrosunda Volkan Demirel'in, Volkan Babacan'la birlikte yer alacağı ayrıca Bursasporlu Harun Tekin'in de kadroda olacağı bildirildi. Milli takımda ayrıca Hasan Ali Kaldırım ve Şener Özbayraklı'nın da yer bulacağı gelen bilgiler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...