Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan’dan Galatasaray’a destek

Arda Turan’dan Galatasaray’a destek

SPOR Haberleri

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, eski takımı Galatasaray'ın "Tek bilek tek yürek" kampanyasına destek verdi.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Galatasaray yönetiminin mali krizden çıkmak için başlattığı "Tek bilek tek yürek" kampanyasına bir katkı da Arda Turan'dan geldi. Sezon başında Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu, aldığı bileklik ile eski takımına destek çıktı.

Galatasaray TV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Büyük Kaptan Arda Turan da 'Tek bilek tek yürek' dedi" yazarak, milli futbolcunun sarı-kırmızı bileklik ile fotoğrafını paylaştı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Kerem Bursin de bu kampanyaya katılmıştı. Tanesi 10 lira olan ve kulübe yaklaşık satış başı 6 lira kar bırakan bilekliklerin şu ana kadar satıldığı açıklanan 465 bin tanesinden neredeyse 3'te 1'ini Türkiye'nin önde gelen dizi yıldızlarının aldığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...