Riekerink Florya'dan çıkamıyor

Riekerink Florya'dan çıkamıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başında siftahı derbiyle yapacak Hollandalı teknik adam, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni mesken tuttu

Galatasaray'da altyapıdan A Takıma terfi eden ve Çarşamba günü işbaşı yapan Riekerink, idmanlarda oyuncuları tanımaya çalışıyor. Kalan zamanlarda ise F.Bahçe'yi analiz ediyor. Riekerink, ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan ve 1-1 biten derbiyi defalarca izleyerek rakibi analiz etti. Hollandalı teknik adamın, Portekiz'den fiziksel açıdan yorgun, zihinsel olarak da moralsiz dönen sarı-lacivertlilere karşı oyuna baskılı başlamayı düşündüğü öğrenildi.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

 Sarı-kırmızılı futbolcular, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılını anmak için antrenmandan önce teknik heyetle birlikte Türk bayraklı fotoğraf çektirdi. Kulüpten yapılan açıklamada ise "Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, canlarını ortaya koyarak "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve saygıyla bir kez daha anıyoruz" denildi.

DONK'A PİYANGO

 Orhan Atik'in yedek kulübesine yolladığı Donk'a Riekerink sahip çıktı. Hollandalı çalıştırıcı, orta sahada fiziksel üstünlüğü kaptırmamak adına Donk'u derbide 11'de sahaya sürmeyi planlıyor. Riekerink, Yasin ya da Umut'u keserek orta sahayı Selçuk-Donk-Emre ile kalabalık tutacak.

UMUT'A KOREOGRAFİ

Galatasaraylı taraftarların Ankara'da yaşanan terör saldırısı ve bu saldırıda babasını kaybeden Umut Bulut için özel bir koreografi yapması bekleniyor. Sarı-kırmızılı tribünlerin ayrıca hazırladıkları pankartlarla terör kurbanları ve Umut Bulut'un acısını paylaşacağı öğrenildi.

FUTBOLCULAR DA RAHATSIZ!

 Dursun Özbek, derbiye ilişkin görüşlerini paylaştı: "Bu yıl taraftarımızı mutlu edemedik. Yönetim de sporcular da bu durumdan rahatsız. Fenerbahçe derbisi telafi adına önemli bir fırsat."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...