Pansuman vakti

Düzenleyen:
Pansuman vakti

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Beşiktaş maçındaki mağlubiyeti ve kötü futbolu taraftarı önünde alacağı galibiyetle unutturmak istiyor

Süper Lig’de bugün sahasında Medicana Sivasspor’u misafir edecek olan Trabzonspor, alacağı galibiyetle Beşiktaş yenilgisinin yaralarını sarmayı amaçlıyor. Karşılaşma hem alt sıraları yakından ilgindirmesi, hem de Hami Mandıralı'nın geleceği açısından büyük önem taşıyor. Bordo-mavililerin sahasında kaybedeceği olası puan kayıpları, küme düşme hattıyla arasındaki mesafenin daralması anlamına geliyor. Düşme potasındaki Sivasspor'un bu maçta en az 1 puan hedeflemesi de karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini gösteriyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı da alacağı galibiyetle kredisini biraz olsun artırmak niyetinde. Bordo-mavili takımın başında çıktığı 9 maçta 2 galibiyet alabilen genç çalıştırıcının beraberlik ya da mağlubiyet halinde görevden alınmasına ya da istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Trabzon: 10 Sivas: 6
Trabzonspor ile Medicana Sivasspor bugünkü mücadele ile ligde 22'nci defa karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 21 maçta Trabzonspor’un 10, Medicana Sivasspor’un 6 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, Trabzonspor 32, Sivasspor 23 gol kaydetti. 
Gençlere milli davet
U19 Milli Takımı'nın, 25-30 Mart 2016 tarihleri arasında İtalya'da oynayacağı UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Elit Tur 2. Grup müsabakaları aday kadrosu açıklandı. 20 Mart'ta toplanacak olan aday kadroya Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı ve Muhammet Beşir davet edildi.

Pansuman vakti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...