Müjdeler olsun

Düzenleyen:
Müjdeler olsun

SPOR Haberleri

Sivasspor'u yenerek moral bulan bordo-mavililerde milli aranın ardından bütün sakat oyuncular iyileşecek

Seyircisi önünde Sivasspor'u 1-0 mağlup etmesiyle kötü gidişe dur diyen Trabzonspor'a müjdeli haberler geliyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrası, sakatlıkları süren futbolcular ligde oynanacak ilk maçta forma giyebilecek. Kaptan Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici'nin Sivasspor maçında oynayabilecek durumda olmasına rağmen riske edilmedikleri ve milli ara sonrası oynanacak olan Gaziantepspor maçında sahada olacakları öğrenildi.
Güray da hazır olacak
Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar ile oynanan Türkiye Kupası maçında kolu kırılan Güray Vural’ın da forma giyebilecek duruma geldiği kaydediliyor. Sakat oyuncuların da dönmesiyle birlikte Trabzonspor ligin ikinci yarısında ilk defa tam kadro olarak mücadele etmiş olacak. Bordo-mavililer sakatlıkların yanı sıra 4 kırmızı kartın çıktığı Galatasaray maçının ardından haftalarca ideal 11'i ile sahaya çıkamamıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...