HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Belçika - Portekiz maçının yeri değişti

Düzenleyen: /
Belçika - Portekiz maçının yeri değişti
Belçika, Portekiz, Uefa, Haber

SPOR Haberleri

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 29 Mart'ta oynanması planlanan ve güvenlik sebebiyle iptal edildiği belirtilen Belçika-Portekiz maçının Portekiz'de oynanacağı açıklandı.

Belçika yapılan bombalı saldırıyla sarsılırken, terör spor dünyasını da vurmaya devam ediyor. Bu kez de Belçika - Portekiz maçına terör gölgesi düştü. Terör tehdidinin tüm ülkeyi sarması, mücadelenin yerinin değiştirilmesine neden oldu. 29 Mart günü Brüksel'de oynanması planlanan maç Portekiz'in Leiria kentine alındı. İki ülke federasyonunun UEFA'nın da katılımıyla yaptığı görüşmelerde iptal seçeneği de masaya geldi. İlk olarak iptal kararı çıkarken, daha sonra maçın Portekiz'de oynanması görüşünde birleşildi.

BELÇİKA KANA BULANDI

Başkent Brüksel'deki Zaventem Havalimanındaki patlamalarda 14 ve Brüksel metrosundaki patlamada ise 20 kişi olmak üzere toplamda 34 kişi hayatını kaybetti. Patlamalarda 170 kişi de yaralandı.

DAHA ÖNCE DE ERTELENDİ
Paris'te yaşanan terör olaylarının ardından Belçika-İspanya ve Almanya-Hollanda maçları güvenlik endişesiyle ertelenmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...