Her şey olabilir

Düzenleyen:
Her şey olabilir

SPOR Haberleri

Trabzon heyeti mali problemler sebebiyle UEFA’da kritik bir sınav verdi. Başkan, "İzleme süresi istedik ama sonucu kestiremiyorum" açıklaması yaptı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın da yer aldığı 6 kişilik heyet, İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA yetkilileriyle finansal fair play kriterleri konusunda gerçekleştirdiği toplantıda savunmalarını yaptı. Usta, "Bu toplantıya iyi hazırlanmıştık. Geriye dönük 2-3 yıllık Trabzonspor'un finansal durumu çok rahatsız edici. Derin sorunlar var ama önümüzdeki 4 yıl için bir plan verdik. Bu 4 yılla ilgili de kurula şunu gösterdiğimize inanıyorum. Bu yönetimin hem daha önceki dönemde yapılanları çok iyi anladığını, çok iyi tahlil ettiğini ve gelecekle ilgili yapmış olduğumuz kurguyu çok iyi bildiğimizi hissettiler. Bence bizi iyi anladılar. Genel anlamda karşılıklı görüşme çok saygın ve seviyeliydi. Herhangi bir soru işareti kalmadı.
10 gün içinde belli olacak
UEFA'dan süre istediklerini belirten Usta, "Eğer süre alabilirsek emin olun ki, bu yeni yönetimin çok ciddi bir şekilde sunumuyla onları ikna etmesinden kaynaklanır ve bu sürecin ardından büyük bir başarı olur. Yoksa Trabzonspor'un son 2-3 yıllık mali performansına bakılırsa, durumu çok zor. Sonuç ne olur, kestiremiyorum. Beklentim süre ama her şey olabilir dedi" Başkan son olarak, UEFA'nın alacağı kararın 1 hafta ya da 10 gün içinde kendilerine iletileceğini sözlerine ekledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...