Terim'den Hırvatistan için ilginç yorum

Terim'den Hırvatistan için ilginç yorum

SPOR Haberleri

EURO 2016’daki rakiplerimizden Hırvatistan hakkında Terim, “Çok güçlü bir takım. Orta sahaları Barça-Real, hücum hatları Juve ve İnter’e emanet” ifadesini kullandı

Türkiye'nin EURO 2016'daki rakiplerinden Hırvatistan'ın deplasmanda Macaristan ile yaptığı maçı izleyen Futbol Direktörü Fatih Terim, NTV Spor'daki 100 programına telefonla bağlanarak rakibi ve grubu şu sözlerle analiz etti : "Hırvatistan iyi bir takım. Herkesin tanıdığı atak hattı ve orta sahası var. Orta sahası Barcelona ve Real Madrid'e emanet. Hücum hattı ise Juventus ve Inter'e emanet. İlk yarı Hırvatistan çok iyi oynadı. İkinci yarı ise Macaristan ileride oynamaya başladı. İki ayrı devre seyrettik. Bizim adımıza maçı canlı izlemek iyi oldu. Olabilecek her türlü senaryoyu gördük. Hırvatistan'ın dünyanın önemli kulüplerinde oynayan birçok oyuncusu var. Bu da kendilerine aşırı güven olarak dönmüş. Hırvatistan bildiğimiz gibi güçlü bir takım. Ölüm grubundayız. 1 Dünya şampiyonu, 1 Avrupa şampiyonu ve iddialı bir Hırvatistan ile mücadele edeceğiz.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...