Trabzon tatsız

Düzenleyen:
Trabzon tatsız

SPOR Haberleri

Yıllar sonra dostluk maçında Samsunspor'u misafir eden bordo-mavililer kötü bir oyun sergilediği karşılaşmada sahadan mağlup ayrıldı

Trabzonspor milli maç arasında oynanan hazırlık maçında PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'a 3-2 mağlup oldu. As ve yedek oyuncuların bir arada forma bulduğu maçta 20. dakikada savunmanın arkasına atılan pasa iyi hareketlenen Yusuf Erdoğan'ın çaprazdan attığı golle öne geçen bordo-mavili takım, Famoussa Kone (2) ve Ersel'in gollerine engel olamayınca maçın büyük bölümünü mağlup götürdü. Marko Marin'in 83. dakikadaki golü ise skoru ilan etti: 3-2. Akhisar ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kolu kırılan Güral Vural da yaklaşık iki ay sonra şans bularak form tutmaya çalıştı. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın Oscar Cardozo ve Muhammet Demir'i bir arada oynatması dikkat çekerken, taraftarlar Yavuz Aygün, Semih Karadeniz, Savaş Çakır, Melih Kabasakal, Ramazan Övüç gibi gençleri de izleme fırsatı buldu. 
İkinci yarı umut verdi
Maçın ikinci yarısında ilk 45 dakikaya oranla daha iyi bir futbol sergileyen Trabzonspor'da genç futbolcuların performansı gelecek için umut verdi. İki takım arasındaki gerginliklerin son bulduğu karşılaşmada tribünlerin oldukça boş kalırken, az sayıdaki Trabzonspor taraftarı 61. dakikada "Şehitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratlarında bulundu. PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Samsunspor'un da nispeten az forma bulan isimleri tercih ettiği gözlenirken, kırmızı-beyazlı takımın yedek oyuncularının da son derece hazır olduğu görüldü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...