Trabzon tek yürek

Düzenleyen:
Trabzon tek yürek

SPOR Haberleri

Zor günleri atlatmaya çalışan Karadeniz ekibinde yöneticiler Hami Mandıralı'ya, hoca da oyuncularına güvendiğini belirtti

Trabzonspor bu sezon hem sportif hem de maddi anlamda sıkıntılı zamanlar geçirirken, bordo-mavili yönetim UEFA'da verilen kritik savunmadan sonra kulüp içinde tam olarak birlik ve beraberliğin oluşması için çalışmalarını hızlandırdı. Sosyal etkinlikler ve öğrenci ziyaretleriyle kulübün çevreyle etkileşimini artırmak isteyen Trabzonspor yönetimi, "Şehir ile takım arasındaki buzları" da eritmek hedefinde. Bordo-mavililerde teknik direktör Hami Mandıralı'nın ise kulislerde geleceği tartışılmaya başlarken, idareciler kulübün efsane isminin de arkasında durdu ve "Hami hoca takımının başında" mesajı verdi. Basın sözcüsü Asım Örem, teknik direktör değişikliğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Hami hoca takımımızın teknik direktörüdür. Tartışılması doğru değildir" diye konuştu. 
Mandıralı toplantı yaptı
Asım Örem, Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Gaziantep maçına umutla baktığını ifade etti. Hami Mandıralı yönetiminde dün mücadelenin hazırlıklarını sürdüren, bordo-mavililer, antrenmandan önce oyuncularıyla 20 dakikalık bir toplantı yaptı ve "Hepinize çok güveniyorum. Muhteşem ve anlayışı çok yüksek bir yönetimimiz var; onlar da size çok güveniyor. Önümüzdeki tüm maçları kazanıp seneyi güzel kapatmalıyız ve gelecek sezona en üst nokta girmeliyiz" ifadelerini kullandı. Genç teknik adamın konuşmasının ardından tüm oyuncular ellerinden gelenin daha fazlasını yapmak için hem Mandıralı'ya hem de birbirlerine söz verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...