Finale göz kırptı

Düzenleyen:
Finale göz kırptı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızı takım İspanyol rakibine 14 sayı fark attı, final yolunda büyük avantaj yakaladı

Galatasaray Odeabank, Eurocup'ta finalin kapısını ardına kadar araladı. Sarı-kırmızılılar Abdi İpekçi Spor Salonu’nda mücadele ettiği İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria’yı 14 sayı farkla 89-75 mağlup ederek rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz ilk çeyreği 25-24 üstün bitirirken, soyunma odasına da 7 sayı farkla 49-42 önde girdi. Üçüncü periyoda savunmada sert başlayan Galatasaray, Lasme, Schilb ve Chuck Davis’in sayılarıyla 8-3 seri yakaladı ve skoru 57-45 yaparak farkı 12’ye çıkardı. 
Güle oynaya zafere
Üçüncü çeyrekte farkı koruyan Galatasaray Odeabank, periyodu 73-56 önde tamamladı. Temsilcimiz final bölümüne Göksenin'in sayılarıyla, Gran Canaria ise Pangos’un üçlüğü ile başladı. Mola dönüşü Micov’un üçlüğü ile sarı-kırmızılılar farkı 19'a çıkardı: 78-59. Aradaki farkın fazla erimesine izin vermeyen Galatasaray Odeabank parkeden skorla 89-75’lik skorla galip ayrıldı. Finale çıkacak takımın belirleneceği rövanş karşılaşması 6 Nisan Çarşamba günü İspanya’da oynanacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...