Demirel: Özür dilemem

Düzenleyen:
Demirel: Özür dilemem

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kaptanı, "Ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım. Çağırırlarsa milli takıma giderim, çağırmazlarsa da dert etmem. Bu konu kapansın artık" dedi

M.EMİN ULUÇ

Milli Takım'a çağırılıp çağırılmaması polemik konusu olan Volkan Demirel Fenerbahçe Dergisi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Ay yıldızlı forma için her zaman göreve hazır olduğunu söyleyen tecrübeli file bekçisi, "Bir futbolcu için, milli formanın hiçbir zaman tartışması veya planlaması yoktur. Ben de her zaman milli formayı giydiğim için gurur duydum. Size verildiği takdirde, onu giymek için gurur duyar, bu durumun onurunu yaşarsınız" sözleriyle milli görevden her zaman onur duyduğunu dile getirdi. Yaşanan süreçten rahatsızlık duyduğunu belirten Volkan, "Oyunculara, teknik ekibe saygısızlık yapıldığını düşünüyorum. Çağırılıyorsam giderim; çağrılmazsam da saygı duyarım. Ama bu konunun artık kapanması lazım" dedi.
O kafayla oynayamazdım
Kazakistan maçında yaşadıkları için, "Hissettiklerimi kimse bilemez" diyen Volkan Demirel, "Önce ıslıklamalar oldu. 'Susun' dedim. Sonra anneme, eşime, kızıma çok ağır küfürler edildi. Ben o kafayla zaten oynayamazdım. Takıma hiçbir faydam olmazdı. Bu nedenle çıktım" açıklamasını yaptı. "Bu kararım kimine yanlış kimine doğru gelebilir ama ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım" vurgusunda bulunan kaptan, "Bu kararımdan dolayı hiç pişman değilim ve özür dilenecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum.  Kimse benden özür dilememi beklemesin. Bilhassa medya. Çağırılıyor muyum, çağırılmıyor muyum? Bitti. Kimse başka bir şey aramasın" diye konuştu.
Derbiyi oynamak isterdik
Fenerbahçe'nin bu sezonki hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Volkan Demirel, Braga maçında hakem katliamına uğradıklarını belirtirken, artık lig ve kupaya odaklandıklarını dile getirdi. "Takımda herhangi bir form düşüklüğü, baskı veya moral bozukluğu yok" diyen Volkan, Galatasaray derbisinin ertelenmesi için ise, "Biz maçımızı tarihinde oynamak isterdik ancak o günkü şartlar içinde tribünde balon bile patlasa, izdiham yaşanacaktı. Galatasaray maçının ertelenmesinin altında başka şeyler arayanlar var; hiçbir şey aramasınlar. Hayatta hiçbir şey bir insanın canından daha önemli değildir" yorumunu yaptı. 

NEDEN İSTANBUL'DA MAÇ OYNANMIYOR?
Volkan Demirel, "Ben ay yıldızlı formayla sahaya çıktığımda artık iki renk vardır; kırmızı ve beyaz! Milli maça çıkıyorum ve utançla söylüyorum ki fanatizm ay yıldızın önüne geçiyor" dedi. Milli maçların İstanbul dışında oynanmasına dikkat çeken tecrübeli kaleci, "Milli Takım artık Konya'da oynuyor. Niye son başarılı maçlarını hep Konya'da oynamış? Bence bunu da araştırmamız lazım" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...