Galatasaray'da bir yıldız daha sakatlandı

Düzenleyen:
Galatasaray'da bir yıldız daha sakatlandı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Selçuk İnan, bugünkü idmanda aldığı darbe sonrası acılar içinde yerde kalarak idmanı yarıda bıraktı. Eskişehirspor maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz.

Sarı kırmızılı takımın bu sabah gerçekleşen antrenmanında kaptan Selçuk İnan sakatlandı. Eskişehirspor maçı öncesinde son taktik çalışması yapılırken ayağına aldığı darbe sonrası acı içinde yere yığılıp kalan yıldız oyuncu, idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

SON DURUMU MR SONRASI NETLEŞECEK

Hürriyet gazetesinin haberine göre; yapılan ilk muayenede arka adalesinden sakatlandığı tespit edilen Selçuk İnan'ın durumu Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu'nun yapacağı tetkikler ve MR'ının çekilmesinden sonra kesinlik kazanacak.

SNEIJDER VE HAKAN BALTA ESKİŞEHİR MAÇINDA YOK

Bilindiği üzere Galatasaray'da, sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Hakan Balta da yarınki Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...