Caner'i kaçırmayın!

Düzenleyen:
Caner'i kaçırmayın!

SPOR Haberleri

İtalyan teknik adamın bu hareketi şaşkınlıkla karşılanırken, milli yıldızın menajeri Altıparmak, "Önceliğimiz F.Bahçe" dedi

M.EMİN ULUÇ

İtalyan kulübü İnter'in sezon sonunda kadrosuna katmak istediği Caner Erkin için Fenerbahçe'nin kaleci antrenörü Paolo Orlandoni referans oldu. İtalyan basınına konuşan Orlandoni, yıldız oyuncunun İnter'e büyük katkısının olacağını söylerken, "Caner kesinlikle çok iyi bir oyuncu. Zaten öyle olmasıydı İnter kendisi için girişimlerde bulunmazdı. Türk Milli Takımı forması giyiyor ve bence bütün büyük kulüplerde forma giyebilecek kapasitede bir futbolcu. Daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim çünkü benim asıl ilgi alanım kaleciler" diye konuştu. Ancak bu açıklamalara rağmen oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, "Bizim transferde önceliğimiz Fenerbahçe" diye konuştu.
Fener'in İbra hayali
Bu sezon Robin van Persie ve Nani'yi transfer ederek dünyanın dikkatini çeken Fenerbahçe, şimdi de Zlatan İbrahimoviç rüyası için kolları sıvadı. PSG'den ayrılma kararı alan İsveçli süper star için ManU, Chelsea ve Arsenal gibi İngiliz devleri yarışırken, Fenerbahçe'de İbra'nın menajeriyle temasa geçti. Başkan Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli formayı giydirmek istediği İbrahimovic için yıllık 11 milyon avroyu özden çıkardığı iddia edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...