Forma savaşları

Düzenleyen:
Forma savaşları

SPOR Haberleri

Sakat ve cezalı oyuncuların sayısının azalması kadro genişliğine sebep olurken bordo-mavili takımda futbolcular arasındaki rekabet üst düzeye çıktı

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçında 3 galibiyet elde eden Trabzonspor’da bu yüzden kaleden hücum hattına kadar bütün bölgelerde forma savaşı yaşanmaya başladı. Bordo mavililerde yaşanan bu forma savaşının, kalan 7 haftada takıma da olumlu yansıması bekleniyor. Onur’un ameliyat olmasıyla kaleyi devralıp performansıyla beğeni toplayan Esteban, şu an için yarışta öne geçti. Aykut Demir’in cezalı olduğu dönemde bulduğu forma şansını iyi kullanan Akakpo, 11’i zorlayan isimler arasında yer aldı. Sol kanatta Güray’ın sakatlığının düzelmesi ise Yusuf’un forma şansını azalttı. Orta alanda Okay ve Özer yarışmaya başladı. Mehmet Ekici’nin de takıma formda dönmesiyle bu bölgede Marin de girdi.
Cordozo mu, Muhammet mi?
Bu sezon en çok tartışılan bölge olan forvet hattında da kıran kırana bir forma savaşı yaşanıyor. Cardozo ile Muhammet Demir, bu anlamda ilk 11’de şans bulmak için yarışı sürdürüyor. Deplasmanda oynanan Gaziantepspor maçında teknik direktör Hami Mandıralı'nın ilk 11'de görev vermek istediği Muhammet başı döndüğü için kadrodan çıkarılınca yerine Cardozo oynadı.
Öte yandan Trabzonspor’da gelecek sezon için son dönemde birçok teknik adamın isminin takımla anılması, teknik direktör Hami Mandıralı’yı ilgilendirmiyor. Mandıralı: "Ben sadece işime odaklanıyorum. Kalan 7 haftada alacağımız puanların hesabını yapıyorum. Bunun dışındaki konular beni ilgilendirmiyor. Bu süreci en iyi şekilde atlatacağız" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...