Kocaman hazırlık

Düzenleyen:
Kocaman hazırlık

SPOR Haberleri

Vitor Pereira, elinden kaçırmak üzere olduğu şampiyonluk fırsatının Beşiktaş tarafından ayağına kadar getirilmesini en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Vitor Pereira, elinden kaçırmak üzere olduğu şampiyonluk fırsatının Beşiktaş tarafından ayağına kadar getirilmesini en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Konya deplasmanı öncesi yoğun mesai yapan Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyan Aykut Kocaman'ın planlarını bozmak ve Konya'nın 10 maçlık galibiyet serisini noktalamak için kurmaylarıyla birlikte yoğun mesai yapıyor. Bir yandan Konya'nın maç kasetlerini izleyerek rakibi analiz etmeye çalışan Pereira, diğer yandan da kendi takımındaki aksaklıkları çözmek için formül üretiyor. 
Bütün toplar Diego'ya 
Konya'yı kanatlardan vurmayı planlayan tecrübeli çalıştırıcı, yeşil-beyazlıların orta sahada top yapmasını engelleyerek oyunu domine etmeyi hedefliyor. Hücum organizasyonlarını Diego'ya yükleyecek olan Pereira, yakından ilgilendiği sambacıya, "Senden daha fazla sorumluluk almanı ve daha hızlı oynamanı istiyorum" uyarısında bulunurken, oyuncularına da "Topu Diego'ya atın" talimatı verdi. Pereira, Mehmet Topal ve Josef'e ise, "Bu sefer size çok daha fazla iş düşecek. Rakibin orta sahada topla oynamasına izin vermememiz gerek" ikazı yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...