Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHK’da sular durulmuyor!

Düzenleyen:
MHK’da sular durulmuyor!

SPOR Haberleri

Futbol Federasyonu bünyesinde 8 yıldır çalışan ve son 3 yıldır da Hakem İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren Burçin Keskin'le dün yollar resmen ayrıldı.

Futbol Federasyonu bünyesinde 8 yıldır çalışan ve son 3 yıldır da Hakem İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren Burçin Keskin'le dün yollar resmen ayrıldı. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan ve iyi derecede İngilizce bilen Burçin Keskin FIFA ve UEFA ile iletişimi sağlayan kişiydi. Şimdiye kadar 5 ayrı MHK ile çalışan Burçin’in ayrılması hakemler üzerinde şok etkisi yaptı. UEFA'da çok sayıda seminer ve eğitim görmüş olan Burçin Keskin, başta Jaap Uilenberg ve Roberto Rosetti olmak üzere çok sayıda eğitimiciye de tercümanlık yapıyordu. Hakem Departmanından daha önce 3 memurun işine son verilmesi, ardından Oğuz Sarvan, Jaap Uilenberg'in bırakma kararları ve son olarak da Burçin Keskin'le yolların ayrılması Riva'da çok hızlı bir kadro değişimine sebep oldu. 
       > Ömer Faruk ÜNAL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...