Batuhan Karadeniz'in Şampiyonlar Ligi rekoru kırıldı

Düzenleyen:
Batuhan Karadeniz'in Şampiyonlar Ligi rekoru kırıldı

SPOR Haberleri

David Luiz, Manchester City maçının henüz 12.saniyesinde sarı kart gördü. Luiz, böylece Batuhan'ın 2009 yılında Manchester United maçının 14.saniyesinde gördüğü sarı kartın rekorunu kırmış oldu.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Paris Saint-Germain ile Manchester City'nin karşılaştığı maçın başında David Luiz gördüğü sarı kart ile rekor kırdı.

TARİHE GEÇTİ

Maçın henüz 12. saniyesinde ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Sergio Agüero'ya faul yapılan oyuncu ve ardından sarı kart gören Brezilyalı, 'Şampiyonlar Ligi'nde en hızlı sarı kart gören oyuncu' olarak tarihe geçti.

CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Ayrıca, Luiz gördüğü bu sarı kartla deplasmanda oynanacak rövanş maçında da cezalı konuma düştü.

BATUHAN'IN REKORUNU EGALE ETTİ

Brezilyalı futbolcudan önce bu rekor Batuhan Karadeniz'e aitti. Batuhan, 2009 yılında Manchester United ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 14.saniyesinde sarı kart görmüş bu ve bu alandaki rekoru elinde bulunduruyordu ancak Luiz, dün gece 12.saniyede gördüğü sarı kartla rekorun yeni sahibi oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...