Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir mahzun mor menekşe

Düzenleyen:
Bir mahzun mor menekşe

SPOR Haberleri

Daha 3 yıl önce dünyaca ünlü Hector Cuper'in yönetiminde şampiyonluk hayalleri kuran Karadeniz ekibi şimdi 3. Lig'e düşmenin hüznünü yaşanıyor

Süper Lig'de 3 yıl önce dünyaca ünlü teknik adam Hector Cuper ile Süper Lig'de fırtınalar estiren Orduspor, kısa süre içinde küme düştükçe düştü. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden mor-menekşelerin, İspanya kulüplerinden Granada'ya olan 66 bin avro borcunu ödememesi üzerine 6 puanı silindi. Karadeniz ekibinin böylelikle bitime 4 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti. Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, puan silme cezasının kulübe ulaştığını belirterek, "Maalesef 6 puanımız silindi ve puanımız 12'ye düştü. Böylelikle bitime 4 hafta kala ligden düşmemiz matematiksel olarak da gerçekleşti" dedi. Pamuk, kulübün FIFA'da devam eden 24 dava dosyasının daha olduğunu ifade ederek, "Özellikle eski yönetim tarafından transfer edilen yabancı oyunculara alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kulübümüz çok ciddi borçlandırılmış. Bu dosyaların tamamı eski yabancı oyuncularla alakalı. Eski oyuncular kulüpten paralarını alamadığı için FIFA'ya başvurmuş durumda" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...