Trabzon’da rota Avrupa

Düzenleyen:
Trabzon’da rota Avrupa

SPOR Haberleri

Sezonun genelinde dikiş tutturamayan bordo-mavililer Sivasspor ve Gaziantep'in ardından Başakşehir'i de devirip Avrupa umudunu sürdürmek istiyor

Trabzonspor hafta sonu Avni Aker'de konuk edeceği Medipol Başakşehir’i mağlup ederse bu sezon ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakalayacak. Süper Lig’de 2015-2016 sezonuna Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle ikide iki yaparak başlayan, ardından düşüşe geçen Trabzonspor, 25 hafta sonra Medicana Sivasspor ve Gaziantepspor’u yenerek iki maçlık galibiyet serisi yakaladı. Ligin 28’inci haftasında pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, bu maçı da kazanarak bu sezon bir ilki gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Söz verdiler
Aldığı iki galibiyetle 36 puana yükselen ve 4. sıradaki Başakşehir'le arasında 8 puan bulunan Karadeniz ekibi, Avrupa potasındaki rakibiyle farkı 5'e indirip bu konudaki umudunu ligin son bölümüne taşımak istiyor. Hami Mandıralı yönetiminde son 2 haftada yeni bir hava yakalayan Trabzonspor'da oyuncular ve teknik heyetin kalan tüm maçları kazanmak için birbirlerine söz verdikleri belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...