Kenetlenme zamanı

Düzenleyen:
Kenetlenme zamanı

SPOR Haberleri

Şampiyonluk fırsatını kaçırmak istemeyen Fenerbahçe'de Pereira, küskün golcüler Fernandao ve RvP'yle yakından ilgilenirken, kaptanlar da Samandıra'da beyin yıkıyor

M.EMİN ULUÇ

Bütün hesapların şampiyonluk üzerine yapıldığı Fenerbahçe'de Vitor Pereira, oyuncularını fiziksel ve taktiksel olarak Konya maçına hazırlarken takım ruhunu ateşlemek için de ekstra mesai yapıyor. Küskün golcüler Fernandao ve Robin van Persie ile yakından ilgilenen Portekizli teknik adam, her iki yıldızla yaptığı son görüşmede, "Siz ihtiyacım var. Kafanızdaki her şeyi bir kenara bırakın ve kendinizi takıma adayın. Bizi bekleyen bir şampiyonluk var" dedi. "Kalan 8 maçta sizin performansınız her zamankinden çok daha önemli" vurgusunda bulunan Pereira, "Daha özverili olmalı ver gerçek kimliğinizi sahaya yansıtmalısınız. Atacağınız golle bize şampiyonluğu getirecek. Patlama yapmanın tam zamanı" ifadelerini kullandı.
Kaptanlar dümene geçti
Vitor Pereira'nın takım ruhunu körükleme çabasına takım kaptanları ve yerli oyuncularda da destek var. Osmanlı beraberliği sonrası bozulan moralleri Beşiktaş'ın Kasımpaşa yenilgisiyle düzelen sarı-lacivertliler şampiyonluk yemini ederken, Samandıra'da daha fazla vakit geçirmeye başladı. Volkan, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün organize etmesiyle tesislere daha erken gelmeye başlayan oyuncular birlikte kahvaltı yapıyor, antrenmanlardan sonra da 2-3 saat Samandıra'da kalarak takım halinde etkinliklerde bulunuyor. Masa tenisi, plaj voleybolu, play station oynayarak stres atan futbolcular bu süreçte hem eğleniyor hem de birbirleriyle daha yakın iletişim kuruyor. Kaptanlar, küskün isimlerden Nani'yle de yakından ilgilenerek Portekizli yıldızın moralini yüksek tutmaya çalışıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...