Biz işimize bakarız

Düzenleyen:
Biz işimize bakarız

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ya da Beşiktaş’ın şampiyonluğunun kendilerini ilgilendirmediğini söyleyen Şan, “Bu sene hedefimiz üçüncülük” dedi

Ligin çıkışa geçen ekibi Konyaspor'un başkanı Ahmet Şan, Fenerbahçe maçı öncesinde TGRT FM'de EkoSpor'a konuk oldu. Ataullah Arvas'ın yönettiği programda Hasan Sarıçiçek ve Ömer Faruk Bingöl'ün sorularını cevaplayan Başkan Şan, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na bir sözümüz var. Kendisine bir şampiyonluk hediye etmek istiyoruz ama bu sezon değil" dedi. Konyaspor'un şampiyonluk ihtimaliyle ilgili soruya, "Gerçekçi olmalıyız" karşılığını veren Şan, "Matematik olarak şansımız olsa bile bu sezon böyle bir hedefimiz yok. Amacımız, sezonu üçüncü tamamlamak ve Avrupa'da temsil hakkı kazanmak. Asıl hedef ise 2022'de şampiyon olmak. Bütün planlarımızı buna göre yapıyoruz” dedi. 
Kocaman ile 2 yıl daha
Şampiyonluk yarışında en kritik takımlardan birinin Konyaspor olduğunu söyleyen Şan, “Hem Fenerbahçe’yle hem de Beşiktaş’ı yenmeye çalışacağız. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor” dedi. Konyaspor’un harika bir stada kavuştuğunu ve tesis hamlesinin sürdüğünü ifade eden Başkan Şan, “Stadımızı tamamladık, tesislerimiz inşa halinde, alt yapıdan her sezon iki-üç futbolcuyu A takıma taşıyoruz, tribün liderleri toplanıyor, en centilmen kulüp ve en centilmen taraftar olmak için çalışıyoruz. Karakterli, güçlü ve güzel bir iskelet kurduk, bunu korumak istiyoruz. Bu manada, teknik kadromuzun yanı sıra bazı futbolcularımızla da mukavele yeniledik. Aykut Kocaman ile 2 yıl daha beraber olacağız” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...