Galatasaray'da tribünler 'BOMBOŞ'

Düzenleyen: / Kaynak: sporx
Galatasaray'da tribünler 'BOMBOŞ'

SPOR Haberleri  / sporx

Galatasaray - Çaykur Rizespor mücadelesinde tribünlerdeki büyük boşluk göze çarptı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişatı nedeniyle taraftarı da takıma küstü. Türk Telekom Arena sakinleri, Çaykur Rizespor mücadelesine ilgi göstermedi ve tribünler boş kaldı. İstanbul'daki güzel havaya rağmen (maç saatinde 23 dereceyi buldu), Galatasaray taraftarları takımlarını yalnız bıraktı.

MUSLERA SINIRDA

Süper Lig'de geride kalan maçlarda 3'er sarı kartı bulunan Fernando Muslera ve Lionel Carole tehlike sınırında. Bu iki isim eğer sarı kart alırsa Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek ve derbide forma giyme şanslarını kaybedecekler.

GALATASARAY ÜSTÜN

İki takım arasında ligde yapılan maçlarda Galatasaray'ın galibiyetlerde 22-5 üstünlüğü var.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan, Olcan, Donk, Bilal, Emre, Podolski, Yasin, Umut

ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Orhan, Vieira, Oboabona, İsmail, Sylvestre, Koray, Sercan, Mehmet, Deniz, Chavelier

STAT: TT Arena
SAAT: 17.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV 

ASLAN'IN YENİ GOLCÜSÜ
Emre Güral'ın evi bile hazır

Galatasaray, transfer listesindeki golcülerden Emre Güral'ın işini bitirdi. Özellikle Burak Yılmaz'ın Çin'e gitmesinin ardından forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayan Sarı-Kırmızılılar Eskişehirspor ile yollarını ayıran 27 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştı. Emre'nin bonservisi için de ödeme yapmayacak G.Saray yönetimi, 1.87'lik golcünün gelecek sezon Florya’da oturacağı evi bile tuttu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...