Hedefteki adam Pereira hakemlerden şikayetçi

Hedefteki adam Pereira hakemlerden şikayetçi

SPOR Haberleri

Portekizli teknik adam, kadro tercihi ve yaptığı değişikliklerle taraftarları çileden çıkardı...

Fenerbahçe'de dün gece taraftarların hedefinde teknik direktör Vitor Pereira vardı. Konya'da tercih ettiği kadro ile eleştirilen Portekizli çalıştırıcı, özellikle maça savunmada Caner Erkin yerine Hasan Ali Kaldırım ile başladığı için tepki topladı. İkinci yarıda yokları oynayan Nani yerine takımı hücuma taşıyan Volkan Şen'i çıkarıp, Alper'i oyuna sürerek tepkileri iyice üstüne çeken Pereira, çok önemli 3 puanın kaybedilmesinin baş sorumlusu olarak gösterildi.

'Hakemler hatalıydı'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Konya yenilgisi sonrası faturayı hakemlere kesti. Portekizli çalıştırıcı, "İki tane hakem hatasından ilk golü yedik. Önce rakip oyuncu elle oynadı, sonrasında da ofsayt vardı. 2-1'i isterken ikinci golü yedik. Lig daha bitmedi" dedi. Portekizli çılıştırıcı, Osmanlıspor maçının ardından söylediği gibi dün de yine Beşiktaş'ın da puan kaybedeceğini iddia etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...