Pereira yine aynısını söyledi: Beşiktaş kaybedecek!

Düzenleyen:
Pereira yine aynısını söyledi: Beşiktaş kaybedecek!

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin teknik patronu Osmanlı maçı sonrasında haklı çıkmıştı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Konyaspor'a 2-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından ilginç açıklamalar yaptı. "Zor bir maçtı, bekliyorduk, biliyorduk. Kontra ataklarla tehlikeler oluşturan bir takım vardı. Maçın 1. dakikasında golü gördük. 2 tane art arda gelen hakem hatasıyla gördük bu golü. Kontrolde el vardı ve sonrasında ofsayt vardı" diyerek Cüneyt Çakır ve yardımcılarını eleştiren Portekizli çalıştırıcı, "Erken gol sonrasında kolay değildi. 1-1'i yakaladık. İlk yarıda daha iyi taraf bizdik. İkinci yarıda 1-2 tane pozisyon ürettik. Golü bulabilirdik. 2. gol kontra ataktan geldi. Benim takımım 2-1'i isterken kalesinde golü gördü. 1-1 bizim için üzücü olacaktı ki, 2-1 çok daha üzücü oldu. Ama futbol böyle. Atabilseydik farklı olurdu" şeklinde konuştu.

"Ama bitmedi, Beşiktaş'ın da puanlar kaybedeceğini düşünüyorum. Göreceğiz ne olacağını" diyen Pereira gecenin en tartışılan oyuncu değişikliğine (Volkan Şen-Alper) değinerek, "Volkan çok yorulmuştu. Bire birde gidebilen ve hızlanmasıyla etkili olan bir oyuncu. Onları yapabilecek enerjisi kalmadığını gördüm. Bu yüzden Alper girdi oyuna. Ama Volkan Şen iyi oynadı. Son dönemde enerjisi kalmamıştı, bir şeyleri yenilemeliydik" sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...