Galatasaray tarihi dönemeçte

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Galatasaray tarihi dönemeçte

SPOR Haberleri  / DHA

Çarşamba günü şampiyonluk hedefindeki Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da derbi artık "olmak ya da olmamak" aşamasına geldi...

Geçen yıl bütün kupaları toplayıp, 4. yıldızı takarak taraftarlarına muhteşem bir sezon geçirten sarı kırmızılı ekip bu sezon ligde hayal kırıklığını seriye bağladı. 

Galatasaray sezon içerisinde 3 teknik direktör değiştirerek bir türlü istikrarı yakalayamazken ligde 5 maçtır üst üste galibiyete hasret kaldı. Geçen yılki coşkulu günleri mumla arayan Sarı Kırmızılı taraftarlar ise artık her maç Dursun Özbek yönetimini protesto etmeye başladı. Öyle ki Çaykur Rizespor maçında Galatasaray 88. dakikadaki golle öne geçtiğinde dahi Türk Telekom Arena'daki az sayıdaki seyirci yönetime istifa çağrısını sürdürüyordu. Çaykur Rizespor maçını büyük oranda boş bırakan Sarı Kırmızılı taraftarların Fenerbahçe maçında Arena'yı tam kapasite doldurmaları bekleniyor. Ancak son haftalarda Galatasaray taraftarının hem futbolculara hem de yönetime tepkili olduğu da bilinen bir gerçek. Sarı Kırmızılı ekibin derbiyi kaybetmesi halinde taraftarların hem yönetime hem de futbolculara tepkisinin çok daha ağır olacağı kaçınılmaz bir gerçek. Bu yüzden başkan Dursun Özbek'in futbolcularla özel bir toplantı yapıp, derbinin sonucuna göre gelecek sezona dair radikal kararlar alınacağını futbolculara ileteceği öğrenildi. Ayrıca muhtemel bir kötü sonuç sonrasında da yönetimin seçim kararı alması da büyük ihtimal olarak ileri sürülüyor.
 

SAĞLIK EKİBİ ALARMDA

Sarı Kırmızılı ekibin sağlık heyeti ise Fenerbahçe derbisi öncesinde sakatlığı bulunan oyuncuları maça yetiştirmek için adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Sağlık ekibi kaptan Selçuk İnan ve Wesley Sneijder'i çarşamba akşamına yetiştirmek için her yolu deniyor. İki yıldızın büyük olasılıkla Fenerbahçe'ye karşı oynayacakları bildirildi. Bu arada Selçuk ve Sneijder'in de rahatsızlıklarının tam olarak düzelmese bile risk alarak Fenerbahçe'ye karşı oynamak istediklerini teknik direktör Riekerink'e ilettikleri öğrenildi.
 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...